Otvorena web trgovina Arheološkog muzeja u Zagrebu

Otvorena je web trgovina Arheološkog muzeja u Zagrebu amz-shop.hr

Za zaljubljenike u arheologiju i povijest amz-shop.hr nudi djelomičnu ponudu suvenirnice Arheološkog muzeja u Zagrebu, te će se s vremenom asortiman popunjavati.

Popularno-znanstvena literatura, znanstvene serijske publikacije Arheološkog muzeja u Zagrebu, katalozi izložbi, vodiči po zbirkama i edukativne publikacije za djecu i mlade svakako predstavljaju ponudu gdje svatko može pronaći nešto za sebe i svoje najmilije u ovo predblagdansko vrijeme. Od suvenira u ponudi je replika Solinjanka i asortiman suvenira Arheološkog parka Andautonija.

U povodu otvorenja web trgovine amz-shop.hr i predblagdanskog vremena, od 1. prosinca do zaključno s 24. prosincem 2022., na publikacije i najprodavaniji suvenir Arheološkog muzeja u Zagrebu – repliku djevojke iz Solina tzv. Solinjanku svim kupcima u web trgovini odobravamo 20% popusta.

Primajte e-novosti iz amz-shop.hr i prvi saznajte informacije o popustima i dostupnosti publikacija, replika i suvenira. Prijavite se na newsletter ili ako ste već prijavljeni ažurirajte kategorije newslettera koji primate i označite kategoriju E-trgovina AMZ SHOP OVDJE

Foto:
Detalj crvenofiguralnog ritona oblika glave ovna iz Zbirke grčkih vaza Arheološkog muzeja u Zagrebu, I. Krajcar/AMZ

Vizualni identitet web trgovine amz-shop.hr izradio je Studio Sensus Design Factory

Donirajte!

Arheološkom muzeju u Zagrebu, stradalom u potresu 22. ožujka 2020. godine, potrebna je Vaša pomoć. Donirajte ovdje