Uvjeti doniranja

Podaci o primatelju doncija:
Arheološki muzej u Zagrebu, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19, P.P. 13, 10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 4873 000
Fax: +385 (0)1 4873 102
E-mail: amz@amz.hr
MBS 080231187 Sudski registar Republike Hrvatske
OIB 79157146686
IBAN HR83 2360000 11014 69572
SWIFT ZABAHR2X

Prikupljanje donacija:
Arheološki muzej u Zagrebu prikuplja donacije za sanaciju posljedica nastalih u potresu 22. ožujka 2020. godine. Prikupljena sredstva upotrijebit će se za adaptaciju muzejskog i galerijskog prostora, opremanje prostora za prihvat građe u Botincu, obnovu stalnog postava te razvoj muzejske programske i znanstvene djelatnosti.

Donaciju možete uplatiti izravno na račun Muzeja, ili online putem kartica ili paypal usluge.

Podaci za uplatu izravno na račun Muzeja:
Primatelj:
Arheološki muzej u Zagrebu
Trg Nikole Šubića Zrinskog 19
10000 Zagreb
OIB 79157146686
IBAN HR83 2360000 11014 69572
SWIFT ZABAHR2X
Opis plaćanja: Donacija za sanaciju AMZ-a od posljedica potresa
Uplatitelj: Ime i prezime, adresa

Želite li pomoći Arheološkom muzeju u Zagrebu donacijom materijala, opreme ili usluga obratite nam se za više informacija na e-mail adresu: amz@amz.hr

Uvjeti doniranja:

Opis načina zaštite povjerljivih podataka
Uplatitelj donacije pristaje da se njegovi podaci (isključivo ime i prezime) javno navode na Popisu donatora kojim će se Arheološki muzej u Zagrebu zahvaliti donatorima za pomoć u sanaciji Muzeja nakon potresa 22. ožujka 2020. godine.
Ako donator ne želi da njegovi osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni dužan je to Arheološkom muzeju u Zagrebu javiti na e-mail adresu: amz@amz.hr u roku od 5 dana od uplate donacije.

Arheološki muzej u Zagrebu obavezuje se na čuvanje svih podataka uplatitelja donacije kako je navedeno u Politici privatnosti objavljenoj na mrežnim stranicama Muzeja.

Osobne podatke uplatitelja donacije prikupljamo za izdavanje Potvrde o uplaćenim donacijama za uvećanje porezne osnovice, dokument koji uplatitelji mogu koristiti prilikom podnašanja porezne prijave u svrhu ostvarivanja poreznih olakšica. Potvrdu o uplaćenim donacijama šaljemo na e-mail adresu. Ako ste učinili uplatu izravno na račun muzeja, molimo Vas da nam za potrebe dobivanja potvrde pišete na e-mail adresu: amz@amz.hr


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
Arheološki muzej u Zagrebu obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Arheološkog muzeja u Zagrebu i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka
Zaštita osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka
WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te s osobnim podacima postupa u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:
• Ime i prezime
• E-mail
• Telefon
• Adresa
• Mjesto
• Poštanski broj
• Država
• Vrsta kartice
• Broj kartice
• Vrijeme trajanja kartice
• CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.
WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o korištenju WSPay-a
Arheološki muzej u Zagrebu koristi WSPay za online plaćanja.
WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Donirajte!

Arheološkom muzeju u Zagrebu, stradalom u potresu 22. ožujka 2020. godine, potrebna je Vaša pomoć. Donirajte ovdje