Fotosofia 17

Izložba fotografija
Fotosofia 17

Galerija AMZ, Ulica Pavla Hatza 6
ulaz besplatan
9. - 17 studenoga 2022.

Otvorenje izložbe 9. 11. 2022. u 19 sati

Radno vrijeme
utorak - petak 12 - 18
subota 10 - 13

U srijedu, 9. studenoga 2022. s početkom u 19 sati u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu, ulica Pavla Hatza 6, održat će se otvorenje izložbe fotografija Fotosofia 17. Na izložbi će biti predstavljene fotografije koje je 15 sudionika besplatnog foto seminara i radionice Fotosofia snimilo na temu Art.

"Seminar Fotosofia koncipiran je tako da sudionici osjete izazove fotografa u stvarnim situacijama. Kao što se njihove fotografije poznatih osoba objavljuju u medijima koji prate celebrity scenu, a modne u medijima koji prate modu, tako im se fotografije snimljene na temu 'Art' prikazuju u galeriji.  Veselim se što će moji seminaristi uskoro osjetiti prekrasnu energiju koju izložbi ulije raspoložena publika." rekao nam je Damir Hoyka, voditelj i umjetnički direktor seminara.

Na otvorenju izložbe biti će prisutni i autori izloženih fotografija, tako da će zainteresirani za seminar moći dobiti informacije iz prve ruke.

Impresum:

AutorI fotografija: Jovan Angjeleski, Marina Bender, Marina Blažević, Ivana Dobrovoljec, Ljiljana Ferić, Petra Franjić, Alen Klimenta, Domagoj Kolonić, Hosi Lovrenčić, Ana Orlić, Ivana Pansini Škunca, Petar Pantović, Raisa Šehu, Tara Šitum, Bruna Žeželić

Organizatori: Fotosofia, Arheološki muzej u Zagrebu

Autor izložbe: Damir Hoyka

Kustosice izložbe i koordinatorice: Hana Ivezić, Jana Kopačkova /AMZ

Tehnička izvedba izložbe: Ivan Troha

Marketing i odnosi s javnošću: Davorka Maračić

SPONZOR MUZEJA

Test sponzor

Donirajte!

Arheološkom muzeju u Zagrebu, stradalom u potresu 22. ožujka 2020. godine, potrebna je Vaša pomoć. Donirajte ovdje