pub Pećinski kviz

Pećinski kviz – pub kviz
Galerija AMZ, Pavla Hatza 6
13. siječnja 2022., 18 sati

U četvrtak 13. siječnja 2022. godine u 18 sati u Galeriji AMZ u povodu zatvaranje izložbe Arheologija i speleologija održat će se pub kviz - Pećinski kviz. Prijavljene ekipe natjecatelja imat će priliku pokazati svoje znanje iz arheologije, povijesti i izložbe „Arheologija i speleologija“, a najbolji će osvojiti vrijedne nagrade.

Za šest ekipa po tri natjecatelja pripremili smo 50 pitanja iz općeg poznavanja vremena starog Egipta, Grčke i Rimskog carstva a posebno zanimljiva će svakako biti ona tematski vezana uz izložbu „Arheologija i speleologija“ za koja se potencijalni sudionici kviza mogu pripremiti obilaskom izložbe u Galerija AMZ i pratiti naše društvene mreže na kojima ćemo objavljivati informacije s izložbe. U dijelu pitanja iz općeg znanja iz područja arheologije kao posebnost kviza izdvajamo borbu znanjem, naime prijavljene ekipe imat će priliku upoznati i pokušati pobijediti autore izložbe.

Na kviz je moguće prijaviti ekipu od četiri člana, kotizacija iznosi 100 kn po ekipi, a u cijenu su uključena pića tijekom večeri. Najboljima smo osigurali nagrade.

Svoju ekipu možete prijaviti na galerija@amz.hr

Izložbu Arheologija i speleologija posjetitelji mogu besplatno razgledati do 15. siječnja 2022. godine u Galeriji AMZ, Pavla Hatza 6, Zagreb. Od utorka do petka od 12 do 18 sati i subotom od 10 do 13 sati.

Za ulazak u Galeriju AMZ, prema odluci Stožera civilne zaštite od 12. 11. 2021. potrebno je pokazati EU digitalnu covid potvrdu.

SPONZOR MUZEJA

Test sponzor

Donirajte!

Arheološkom muzeju u Zagrebu, stradalom u potresu 22. ožujka 2020. godine, potrebna je Vaša pomoć. Donirajte ovdje