Noć muzeja 2022

U Noći muzeja 2022 u petak, 28. siječnja, Arheološki muzej u Zagrebu, za publiku je pripremio program sa stvarnim i virtualnim sadržajima.

U Galeriji AMZ, Pavla Htaza 6, od 12 do 24 sata posjetitelji mogu razgledati gostujuću izložbu Ivan Meštrović – portreti suvremenica i suvremenika.

Na mrežnim stranicama muzeja www.amz.hr u Noći muzeja 2022 u AMZ VIRTUALNOM MUZEJU pogledajte nove sadržaje od kojih izdvajamo virtualnu izložbu Mumije – virtualni stari Egipat, vizualizacije pretpovijesnih krajolika Viškovaca i Kaptola i rutu Put neandertalaca u Hrvatskoj i nove 3D modele arheoloških predmeta.

Posjetite AMZ VIRTUALNI MUZEJ gdje vas čeka niz zanimljivih sadržaja kao što je to virtualna šetnja stalnim postavom, virtualne izložbe, vizualizacije nastale tehnologijama virtualnih i proširenih stvarnosti kao nove metode prezentacije arheoloških krajolika, 3D modeli arheoloških predmeta, vodiči kroz stalni postav, projekt Zagreb dok ga još ni bilo, zanimljivosti iz numizmatike, filmovi i zabava za najmlađe.

Virtualno upoznajte pretpovijesne krajolike

28. siječnja 2022. godine u sklopu manifestacije Noć muzeja 2022. 

Donirajte!

Arheološkom muzeju u Zagrebu, stradalom u potresu 22. ožujka 2020. godine, potrebna je Vaša pomoć. Donirajte ovdje