DOGAĐANJA

 04 AMZ Branimirova Godina FB Vizual Radionica Ljetni Kamp 2018 2

U sklopu Branimirove godine Arheološki muzeju u Zagrebu priprema Ljetni kamp namijenjen djeci od navršenih 8 do 12 godina. Ljetni kamp će se održati u tri termina:

Zadnji termin Ljetnog kampa u Arheološkom muzeju u Zagrebu:

20. - 24. kolovoza - Srednjovjekovni zanati

Požurite se prijaviti, broj sudionika je ograničen!

Tijekom ljetnih kampova "Srednjovjekovni zanati" na radionicama djeca će se upoznati s raznovrsnim materijalima poput keramike, metala, drva, kamena i tekstila, kako su se obrađivali i koristili u izradi raznovrsnih predmeta i imat će priliku i sama stvarati svoja maštovita djela. Radionice vodi Ana Horvat.

Naravno, tijekom ljetnih kampova rekreacije nikad dosta, pa to očekuje djecu pomalo svaki dan, a zabava je zagarantirana!

Opis programa možete pogledati na povezniciProgram radionica Ljetnog kampa

Nudimo boravak djece u Arheološkom muzeju u Zagrebu s ručkom i dvjema voćnim užinama od 9 do 16 sati. Djeca će imati stručno vodstvo i nadzor.
Cijena cjelotjednog programa je 700,00 kn, a za Klub prijatelja AMZ-a, s aktivnim članskim paketom Mladi arheolog, cijena je 500,00 kn.

Prijavnica za Ljetni kamp na poveznici: Prijavnica

Prijave primamo putem e-maila na adresu zbabic@amz.hr

Požurite se prijaviti, broj sudionika je ograničen!

Ljetni kamp „Srednjovjekovni zanati“ odvija se pod stručnim vodstvom umjetnice Ane Horvat. Rođena 9. lipnja 1989. godine u Zagrebu, Školu primijenjene umjetnosti i dizajna završava 2008. na odsjeku za kiparski dizajn. 2015. godine stječe titulu magistra konzervacije i restauracije umjetnina, a 2017. godine titulu magistra kiparstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Od 2004. godine sudjelovala je na preko 20 samostalnih i skupnih izložba u Hrvatskoj i inozemstvu. Sudjeluje na kiparskoj koloniji u Posedarju kao autor IX. postaje križnog puta koji je postavljen iznad grada. 2016. godine sudjeluje na projektu Urbani vrtovi. Autorica je murala u specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić Gradu.